Welcome

Onze diensten

Kamer met ontbijt

Koppels - vrienden - gezinnen - B2B 1,2,3,... nachten - weekend - midweek


Vakantiewoning

10 tot 19 pers. - vrienden - families - collega's - vereniging - teambuilding


B2B

teambuilding - brainstormen - productontwikkeling


EVEN VOORSTELLEN ...

PassaDia is gelegen vlakbij de natuur en het open landschap en toch dichtbij het centrum van Zwevegem. Het maakt deel uit van een gerenoveerde familieboerderij die gedurende drie generaties met hart en ziel door de familie Dendauw werd uitgebaat. Deze ziel brengen wij als vierde generatie over in PassaDia. De voormalige runderstal hebben we omgetoverd in een sfeer van modern landelijke stijl. Met behoud van het karakter van de vroegere bestemming, maar met inbreng van alle moderne bouwtechnieken, is PassaDia voorzien van alle hedendaagse comfort. We staat borg voor gezelligheid, warmte, charme en oog voor detail. Op onze site vind je heel veel info over de streek en wat je er kan beleven, zo ben je volledig voorbereid op een heerlijk verblijf. Tot binnenkort! Je gastgezin, Veroniek, Jo, Arne en Floris.

Boek nu

De Leiestreek

PassaDia is gelegen vlakbij de natuur en het open landschap en toch dichtbij het centrum van Zwevegem.

Het logies maakt deel uit van een gerenoveerde familieboerderij die gedurende drie generaties met hart en ziel door de familie Dendauw werd uitgebaat. Deze ziel brengen wij als vierde generatie over in PassaDia.

De voormalige runderstal hebben we omgetoverd in een sfeer van modern landelijke stijl. Met behoud van het karakter van de vroegere bestemming, maar met inbreng van alle moderne bouwtechnieken, is PassaDia voorzien van alle hedendaagse comfort.

We staat borg voor gezelligheid, warmte, charme en oog voor detail. Op de site vind je heel veel info over de streek en wat je er kan beleven, zo ben je volledig voorbereid op een heerlijk verblijf.

Tot binnenkort!
Je gastgezin,
Veroniek, Jo, Arne en Floris.

PassaDia als uitvalsbasis

Wie is wie?

Veroniek

Gastvrouw

Jo

Gastheer