Welkom

Onze diensten

Kamer met ontbijt

Koppels - vrienden - gezinnen - B2B 1,2,3,... nachten - weekend - midweek


Vakantiewoning

10 tot 19 pers. - vrienden - families - collega's - vereniging - teambuilding


B2B

teambuilding - brainstormen - productontwikkeling


EVEN VOORSTELLEN ...

PassaDia is gelegen vlakbij de natuur en het open landschap en toch dichtbij het centrum van Zwevegem. Het maakt deel uit van een gerenoveerde familieboerderij die gedurende drie generaties met hart en ziel door de familie Dendauw werd uitgebaat. Deze ziel brengen wij als vierde generatie over in PassaDia. De voormalige runderstal hebben we omgetoverd in een sfeer van modern landelijke stijl. Met behoud van het karakter van de vroegere bestemming, maar met inbreng van alle moderne bouwtechnieken, is PassaDia voorzien van alle hedendaagse comfort. We staat borg voor gezelligheid, warmte, charme en oog voor detail. Op onze site vind je heel veel info over de streek en wat je er kan beleven, zo ben je volledig voorbereid op een heerlijk verblijf. Tot binnenkort! Je gastgezin, Veroniek, Jo, Arne en Floris.

Boek nu

De Leiestreek

In de Leiestreek verken je het verrassende, licht glooiende landschap best te voet of per fiets. De prachtige panorama’s en vele landelijke wegen bieden oneindig veel wandel- en fietsplezier. Maar ook wie houdt van avontuur, cultuur, erfgoed en gastronomie wordt hier op z’n wenken bediend. Proef de Leiestreek en geniet van dit prachtig stukje Vlaanderen.

Het landschap is rijkelijk dooraderd met rivieren en kanalen. Wil je met je vrienden of familie een leuke dag beleven op het water? Een boot huren met een schipper of liever zelf het roer in handen nemen? Dan ben je bij de vele bootverhuurders aan het juiste adres.

De vlasnijverheid zorgde langs de Leie voor welvaart en maakte van de Leiestreek een dynamische en levendige regio met leuke stadjes. Het museum Texture over het vlas en de Leie in Kortrijk is zeker een bezoek waard.

PassaDia als uitvalsbasis

Wie is wie?

Veroniek

Gastvrouw

Jo

Gastheer