In en op het water

In en op het water

PassaDia

Watersport, boottocht,…

Klaar voor een unieke boottocht op de Leie? Dan zit je bij De Keper zeker goed. Na de nodige uitleg ga je zelf als kapitein het water op? Een heel unieke ervaring. Wil je liever toch een ervaren stuurman aan boord, hij neemt je graag mee om de Leieboorden te ontdekken.

Tijdens de zomermaanden is er op Transfo in Zwevegem op wandelafstand van PassaDia een aanbod aan wateractiviteiten, meer info vind je hier: Transfo zomert.

Nog méér actie op het water kan in het Vijverhof te Wevelgem. Je kan er terecht voor het spectaculaire Flyboarden, SUP (StandUpPaddling) en het aquapark.
Maar ook De Geestige Put in Waregem spreekt zeker tot de verbeelding als het over top-water-activiteiten gaat.

Iets rustiger gaat het eraan toe in het Provinciaal domein De Gavers in Harelbeke. Je kan er terecht om te wandelen en te fietsen, recreatie, watersport, duiken en iets eten of drinken.

Wil je leren kajakken, genieten op het water, met een groep een sportieve uitstap plannen? Dan kan dit bij KSKZ! Sobeka heeft heel wat activiteiten voor een portie fun op het water. De kanoclub ligt naast Transfo in Zwevegem, ideaal voor een volledige dag avontuur op en langs het water!

Ook in Kortrijk kan een groepsactiviteit op de Leie met De Koninklijke Kortrijkse Yacht & Kano Club vzw, de oudste club van de streek. Ze bieden heel wat mogelijkheden voor initiaties, teambuilding en sportdagen voor verenigingen, bedrijven en scholen. Deze activiteiten gebeuren steeds onder een deskundige begeleiding. Je kan er terecht voor zowel kajak, kano als SUP (StandUpPaddling). Al de activiteiten kunnen gecombineerd worden, waarbij de cafetaria voor en na de activiteiten kan gebruikt worden.

Related Events